Gratis T-shirt

Kære badmintonspiller

Når du tilmelder dig sæson 2017/18 har vores søde sponsorer lavet en lille overraskelse til dig. De har nemlig samlet sammen til, at vi kan få en gratis T-shirt i lækkert teknikstof.

[Her kommer snart et billede af T-shirten]
 
Alle der betaler et kontingent i VRI Badminton, kan skrive sig på en liste med størrelse og medlems id plus navn og vil modtage trøjen ganske gratis. Størrelserne er ”normale” så bruger du normalt en ”Large” kan du roligt bestille det.

Du kan registrere dig til en ny T-shirt frem til onsdag d. 20. september og så der går sikkert endnu et par uger med at få tøjet hjem og tryk på, før de kan deles ud.

Vi vil orientere mere om dette på Facebook siden VRI Badminton. Du kan 'like' siden for at følge med i forløbet.

Hvordan?
Når du tilmelder dig den nye sæson i VRI Badminton, så vil der i bekræftelses-e-mailen være et link til bestilling af gratis T-shirt. Du skal i denne forbindelse bruge dit medlems id som vil fremgå af samme e-mail.
Bemærk at for banelejere vil der ikke være et link i bekræftelses-e-mailen. I stedet vil banelejerne midt i september modtage en e-mail med link til at bestille en T-shirt.

Der er én T-shirt til alle der tilmelder sig inden deadline på hold og der er én T-shirt til hver baneudlejning.

Vi håber at I bliver glade for jeres T-shirt og at den passer og I vil bruge den når I spiller i hallen. Det bliver et fantastisk syn.

Med venlig hilsen de ansvarlige voksne i VRI Badminton.
Vejlby-Risskov Idrætsklub | Vestre Strandalle 170, 8240 - Risskov