Ny træner på damesiden for Senior

NU - DAMERNE oprykket til 2. Div. .....og ny træner til den kommende sæson.

Alle interessrede spillere er meget velkommen til både træning og en snak.

 

VRI senior håndbold gør klar til en ny sæson i 2. Division og siger tak til Kasper Holmboe for et fantastisk arbejde og indlevelse i målet om at flytte senior damerne i VRI. 

Et flot samarbejde sammen med Mogens Parylewicz, Allan Schou og Jens Rathcke Høj. Det endte med en flot første plads og med kun et nederlag i 22 kampe.

VRI senior håndbold ønsker Kasper held og lykke med fremtiden og håber på du finder tid til at lege med os igen på et senere tidspunkt !!

Klubben har til den kommende sæson ansat Jakob Friis Jensen som vi glæder os meget til at få i hallen, Jakob kommer fra Skovbakkens 2 div damer.
Velkommen til Jakob Friis Jensen

Kære Alle ..

Jeg hedder Jakob friis Jensen. Bliver mest kaldt mit mellemnavn Friis. Jeg er 40 år gammel. Kommer fra Viborg, men har boet i Århus de sidste 16år.

Har selv spillet i Viborg HK, hvor jeg var med på turen fra 2div til liga, og har spillet 1 div i Stoholm og Skovbakken, inden en skulderskade satte en stopper for min aktive karriere.
Jeg har de seneste 9 sæsoner trænet forskellige 2div. dame-hold, senest i Skovbakken håndbold. Jeg har i forbindelse med min trænergerning, taget DHF's divisiontræner uddannelse og testkursus til diplomtræner uddannelsen.
 
VRI er en klub med stolte traditioner og en kæmpe talentmasse og jeg glæder mig meget til at komme til klubben og lære både klubben, de andre ledere og alle spillerne at kende. Ikke mindst ser jeg frem til at arbejde sammen med Mogens Parylewicz omkring 2 div. damer, og være med til at udvikle videre på det arbejde som er gjort de senere år på damesiden.
Håber at se en masse mennesker i den ny ombyggede hal og støtte os, i vores kampe i 2 division.

Ses i hallen

Jakob Friis

Evt spørgsmål kan rettes til Jakob på 23466959
Jakob@jfriisj.dk

Eller til Mogens på 40173322
Vejlby-Risskov Idrætsklub | Vestre Strandalle 170, 8240 - Risskov