Ny træner på damesiden for Senior

NY DAMETRÆNER PÅ PLADS.

 
Vi kan med glæde præsenterer klubbens nye cheftræner for damesenior Kasper Holmboe.
 
Kasper Holmboe er 39 år og bor i Risskov. Kasper har de sidste 3 år varetaget hold i vores ungdomsafdeling, hvor han også i kommende sæson skal være omkring vores U14 piger.  Samtidig har han i den netop afsluttede sæson været tilknyttet trænerteamet omkring HEI succesfulde herrehold i 2 og 3 division. Der endte med direkte oprykning til 1. division.
 
Kasper har desuden selv spillet et hav af divisionskampe og netop den erfaring som spiller, er noget som vi regner med dameseniortruppen kommer til at nyde godt af.
 
Kasper indtræder i trænerteamet på lige vilkår med Mogens Parylewicz, der har varetaget damesenior 1 holdet de sidste par sæsoner, og dermed er hele trænerkabalen omkring hold 1 og 2 på plads til kommende sæson.
 
Kasper kontaktes på 40973131, hvis der skulle være spørgsmål vedr. den kommende sæson som damesenior spiller i VRI.  
 
Kasper udtaler selv: ” Jeg havde fået af vide at spillerne på 3 divisionsholdet i dag, direkte havde peget på at få mig med som træner, og det var jeg selvfølgelig glad for. Efter en snak med seniorformanden i VRI, var jeg ikke i tvivl om at VRI damesenior, var der hvor jeg skulle være i kommende sæson.
 
Der er allerede nu rigtig meget kvalitet i truppen og med tilgangen af vores egen HEI/VRI spillere, samt nye spillere som vil prøve kræfter med VRI, er jeg sikker på vi kan få et endnu bedre træningsmiljø i VRI. Et miljø der er attraktivt at være en del af, og som forhåbentlig kan få både hold 1 og 2 rykket op i rækkerne i løbet af de kommende år.
 
Vi starter sommertræningen i slutningen af April og alle som har interesse i at komme og prøve kræfter med damesenior håndbold i VRI er velkommen”
Vejlby-Risskov Idrætsklub | Vestre Strandalle 170, 8240 - Risskov