Corona/Covid-19-info

(opdateret 15. april 2020)
 
VRI-Håndbold følger naturligvis de retningslinjer, der udstedes af myndighederne samt anbefalinger, der følger fra de nationale forbund DIF/DGI i forbindelse med den aktuelle Corona-situation. 
 
Det betyder aktuelt:
 
Alle træningsaktiviteter er indstillet. Det gælder også organiseret udendørstræning, hvor vi følger retningslinjerne fra DIF: 'For at støtte op om bestræbelserne på at dæmpe udbredelsen af corona-smitte anbefaler DIF, at alle udendørs idrætsforeningsaktiviteter aflyses. Vi opfordrer dog kraftigt til at huske bevægelsen og udnytte naturen, hvor man let kan være aktiv med fx løb eller på cykel og samtidig sikre afstand til andre mennesker. Derudover opfordrer vi indtrængende til, at al udendørs træning sker alene eller med ens nærmeste - og med stor afstand til hinanden'.
 
Alle kampe i sæsonen 2019/20 er aflyst. Turneringen er afsluttet.
 
JHF har aflyst alle Beach-håndbold-turneringer i juni.
 
Vores håndboldskole i uge 32 afventer fortsat en endelig udmelding fra myndighederne omkring foreningsaktiviteter. Alle tilmeldte får besked pr. mail, så snart vi ved mere. Derudover orienterer håndboldskolen på deres Facebook-side her.
 
Vores træningsopstart til den nye sæson er af ovennævnte grunde ikke kendt. Vi melder ud, så snart vi ved mere.
 
Indtil da: Pas på hinanden. På afstand
 
 
 
 
Vejlby-Risskov Idrætsklub | Vestre Strandalle 170, 8240 - Risskov